Filtra uji të përmirësuar teknologjikisht për profesionistët që nga viti 1991

Me 30+ vite përvojë, ne prodhojmë sisteme të filtrimit për ujë të pastër dhe të shëndetshëm. Nga fillimet në pronësi të familjes në 1991 deri te një anëtar krenar i Grupit BWT, ne ofrojmë produkte inovative dhe të besueshme. Shfletoni gamën tonë për një zgjidhje perfekte.

Rreth nesh

Mirësevini në ecosoft

Ne jemi një prodhues kryesor i sistemeve të filtrimit të ujit me cilësi të lartë me mbi 30 vjet përvojë. Si një biznes familjar që nga viti 1991, ne jemi rritur për t’u bërë një emër i besueshëm në industri. Në vitin 2018, ne iu bashkuam Grupit BWT për të zgjeruar shtrirjen dhe aftësitë tona. Misioni ynë është të ofrojmë ujë të pastër dhe të shëndetshëm për klientët tanë përmes produkteve inovative dhe të besueshme.

Produktet

Produktet ecosoft

Produktet Ecosoft tani janë në dispozicion në mbi 60 vende në mbarë botën. Zbuloni zgjidhjet tona të besuara për ujë të pastër sot

Bëhu Partner

Klientët në mbarë botën vlerësojnë shumë pikat tona të forta: një gamë e pakrahasueshme produktesh, teknologji inovative dhe çmime konkurruese të kombinuara me cilësi të shkëlqyer

çertifikatat

Produktet dhe proceset tona janë të certifikuara sipas standardeve më të larta të cilësisë – NSF (SHBA), EN (BE), ACS (FR), EAC (EU) dhe ISO (9001, 14001,45001).

Beta version

Meet the water solution wizard

Jemi të lumtur të paraqesim mjetin tonë të ri të kuotimit! Që tani e tutje, marrja e një kuotimi është edhe më e shpejtë dhe më e lehtë

Water saves life ukraine

Dhuro

Në përgjigje të pushtimit rus të Ukrainës, Ecosoft krijoi fondacionin Water Saves Life Ukraine për të mbështetur familjet e prekura nga lufta. Klikoni më poshtë për të dhuruar

Live

Friday live talks

With 30+ years of experience, we produce exceptional water filtration systems for clean and healthy water. From family-owned beginnings in 1991 to a proud member of the BWT Group, we offer innovative and reliable products. Browse our range for a perfect solution.

Resources

Ecosoft useful
library

With 30+ years of experience, we produce exceptional water filtration systems for clean and healthy water. From family-owned beginnings in 1991 to a proud member of the BWT Group, we offer innovative and reliable products. Browse our range for a perfect solution.

Ecomix

Titanium gold
ecomix® softner

With 30+ years of experience, we produce exceptional water filtration systems for clean and healthy water. From family-owned beginnings in 1991 to a proud member of the BWT Group, we offer innovative and reliable products. Browse our range for a perfect solution.

Container version of modular water purification system

Ecomix® calculator
Find the perfect water treatment solution

With 30+ years of experience, we produce exceptional water filtration systems for clean and healthy water. From family-owned beginnings in 1991 to a proud member of the BWT Group, we offer innovative and reliable products. Browse our range for a perfect solution.

Katalogu Ecosoft

Përmirësoni biznesin tuaj me filtra të zgjuar dhe të besueshëm nga Ecosoft. Ne ofrojmë një gamë të gjerë produktesh unike që ofrojnë zgjidhje për nevojat industriale dhe shtëpiake.

Shkarkoni katalogun për të mësuar më shumë rreth produkteve tona.

Kontaktoni zyrën e shitjeve